Pogoji uporabe in zasebnost

Pogoji uporabe

Vse informacije in gradiva na spletni strani csd-mb.si so informativne narave. obiskovalci jih uporabljajo na lastno odgovornost. Kljub temu se trudimo, da so vse informacije aktualne, natančne in v skladu s stalno spreminjujočo se zakonodajo.

Ravno tako se trudimo za neprekinjeno delovanje spletne strani, vendar ne prevzemamo nikakršnih odgovornosti in garancij za to, saj je morebitno nedelovanje spletne strani pogosto stvar zunanjih dejavnikov, nad katerimi nimamo direktnega vpliva.

Na naših straneh so objavljene tudi povezave do drugih spletnih strani. Za vsebine na teh straneh ne odgovarjamo.

Zasebnost

Center za socialno delo Maribor si prizadeva za varovanje zasebnosti uporabnikov spleta.
Na spletni strani od obiskovalcev ne zahtevamo osebnih podatkov ali kakršnihkoli informacij, s katerimi bi lahko ugotovili identiteto obiskovalcev.

Piškotki

Na spletni strani csd-mb.si ne uporabljamo piškotkov tretjih subjektov (3rd party cookies). Zaradi tega tudi ne uporabljamo posebnih obvestil o piškotkih (kot je na primer obvestilo piskotki.net).

Uporabljamo CMS sistem za urejanje vsebin WordPress, ki sicer uporablja piškotke za prijavo uporabnikov, ti so namenjeni zgolj urednikom in administratorjem spletne strani, da si računalnik zapomni njihovo uporabniško ime in geslo (če tako želijo) za prijavo v administrativni vmesnik.

Statistika obiska

Na spletna strani beležimo število obiskov. Te podatke uporabljamo zgolj za lastno evidenco in jih ne delimo s tretjimi osebami. Za beleženje statistike uporabljamo rešitev na lastnem strežniku, ki omejuje pridobivanje teh podatkov s strani nepooblaščenih oseb. Pri beleženju statistike smo v največji možni meri poskrbeli za to, da zasebnost spletnih obiskovalcev ni ogrožena in in da ne pride do razkritja identitete uporabnikov.